...

Ako sa stravovať pri chorobe: Pomôže cesnak alebo domáca pálenka?

Ktoré potraviny nás rýchlejšie postavia na nohy pri chrípke alebo nachladnutí?

Je lepší pomaranč, jablko či kyslá kapusta?

V čom sa ukrývajú prírodné antibiotiká, probiotiká a betaglukán?

Môžeme si čaj osladiť medom a ochutiť citrónom? Je nutné vzdať sa kávy?

Ako nám dokáže pomôcť lipa, kombucha alebo odvar z lotosového koreňa?

S odborníčkou na stravovanie Silviou Tylš sme sa rozprávali aj o tom, či sa oplatí vypáliť „červíka“ štamperlíkom a prečo si musíme každé jedlo a nápoj zohriať?

Zisťovali sme tiež, či môžeme jesť pri viróze rezeň, jogurt alebo hemendex a či nám mliečne výrobky počas choroby priťažia.

Rozhovor si môžeš prezrieť tu.

Podrobnejšie informácie nájdeš v Ebook výživa v chorobe TU.

Ďalšie články

Návrat hore