Ktoré potraviny nás rýchlejšie postavia na nohy pri chrípke alebo nachladnutí?
Je lepší pomaranč, jablko či kyslá kapusta?
V čom sa ukrývajú prírodné antibiotiká, probiotiká a betaglukán?
Môžeme si čaj osladiť medom a ochutiť citrónom? Je nutné vzdať sa kávy?
Ako nám dokáže pomôcť lipa, kombucha alebo odvar z lotosového koreňa?
S odborníčkou na stravovanie Silviou Tylš sme sa rozprávali aj o tom, či sa oplatí vypáliť „červíka“ štamperlíkom a prečo si musíme každé jedlo a nápoj zohriať?
Zisťovali sme tiež, či môžeme jesť pri viróze rezeň, jogurt alebo hemendex a či nám mliečne výrobky počas choroby priťažia.
Rozhovor si môžeš prezrieť tu.
Podrobnejšie informácie nájdeš v Ebook výživa v chorobe TU.